Eides Hotell i Høyanger ble bygget i 1916 av Anders C. Eide fra Bygstad. Han hadde bodd en tid i Bergen før han flyttet til Høyanger. Hotellet hadde fra starten 15 senger, men etter utvidelser i 1921, 1936 og 1973 har det i dag 40 senger. Hotellet var i den samme slekten helt frem til 2006, da Roy Solbakken fra Førde kjøpte det. Hotellet i Høyanger fikk etter eierskiftet navnet Høyanger Hotell Eides. I 2008 solgte Solbakken hotellet til Frank Ytredal. Han endret navnet til Høyanger Hotell.

Vi serverer herlig frokost hver morgen (inkludert i prisen). Vår restaurant og pub kan holde selskap, og har plass til 165 personer, + 50 på verandaen. Vår flotte uteterrasse har mange sitteplasser.

Vegg i vegg med hotellet ligger en egen blomsterbutikk. Denne tilhører Interflora, og har et bredt utvalg planter og vakre blomster.

Reglement

Innsjekking

Fra 15:00.

Utsjekking

Til 12:00.

Barn og ekstra senger

Kostnadsfritt! Alle barn under 6 år kan sove i senger som allerede står på rommet, kostnadsfritt. Opp til ett større barn eller en voksen kan sove i ekstra seng for 250 NOK per natt per person. Maks antall ekstra senger på et rom er 1. Det er ingen mulighet for babysenger på rommet. Ekstra senger eller barnesenger fås kun etter avtale med overnattingsstedet.

Pristillegg regnes ikke automatisk med i totalbeløpet, men betales i stedet separat på overnattingsstedet.

Avbestilling / Forskuddsbetaling

Reglene for avbestilling og forskuddsbetaling varierer fra romtype til romtype. Angi datoene du vil bo på hotellet og les nøye gjennom vilkårene for den romtypen du vil ha.

Godkjente betalingskort

American Express, Visa, Euro/Mastercard og Diners Club. Overnattingsstedet forbeholder seg retten til å foreta en beløpsreservasjon på kortet før innsjekking.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.